SGK tarafından hazırlanan kitap ilkokul öğrencilerine

SGK tarafından hazırlanan kitap ilkokul öğrencilerine dağıtıldı


UŞAK (A.A) - Uşakta ilkokul öğrencilerine sosyal güvenlik bilincini kazandırmak amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından hazırlanan Güven ve Yarışçı Çocuklar isimli hikaye kitabi dağıldı.
     Hasan Hilmi İlkokulunda düzenlenen etkinliğe katılan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, sosyal güvenlik kavramının gelecek nesillere aktarılması için çalışmalar yapıldığını söyledi.
     Sosyal güvenlik bilincinin küçük yaşta kazandırılmasının önemine değinen Vali Erden, gelişmiş ülkelerde toplumun tamamının sosyal güvenlik çatısı altında toplandığını, Türkiyede de bu oranın her geçen yıl arttığını belirtti.
     Uşakta okullarda çocuklara sosyal güvenlik bilincini kazandırmak için çeşitli çalışmalar yapıldığını dile getiren Erden, Bu gün burada ilkokul öğrencilerimize Sosyal Güvenlik Kurumuna tanıtan Güven ve Yarışçı Çocuklar hikaye kitabını dağıtıyoruz. Tüm ilkokul öğrencilerimize bu kitabı dağıtmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin sosyal güvenlik kavramını anlaması, gelecek nesillerin güven içinde yaşaması için çok önemli diye konuştu.
     Konuşmaların ardından öğrencilere hikaye kitapları dağıtıldı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber SGK tarafından hazırlanan kitap ilkokul öğrencilerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER