Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Erzurum Valisi Öztürk, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Başoğlu ile şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu ile Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneşin (23) evine taziye ziyaretinde bulundu.
     Korgeneral Başoğlu, beraberindeki askeri yetkililerle, şehit Güneşin, Osman Bektaş Mahallesi Ortadoğu Yapı Kooperatifi evleri 4. katında yaşayan ailesini ziyaret ederek, baba Ağa Güneşe taziyelerini iletti.
     Daha sonra Erzurum Valisi Öztürk, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Vali Yardımcısı Mehmet Gök de şehidin evine gelerek, başsağlığı dileklerini iletti.
     Vali Öztürk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, şehidin cenazesinin ne zaman geleceğinin henüz belli olmadığını belirterek, kendilerine bir şey söylenmediği için bugün program yapamadıklarını söyledi.
     Şehidin yarın toprağa verilebileceğini ifade eden Öztürk, Devletimizin, milletimizin ve ailemizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Memleketimizin 10 Kasım gününde, maalesef 17 askerimiz şehit oldu. Bunlardan biri bizim hemşehrimiz, Erzurumlu. Ailesine Allah sabırlar versin dedi.
     9. Kolordu Komutanı Korgeneral Başoğlu da şehidin cenazesinin akşam gelebileceğini vurgulayarak, Bu akşam gelebilir, yarın da defnedebiliriz diye konuştu.
     Bu arada, baba Ağa Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunu dün aradığını ifade ederek, Dün aradım, bana birliğine gittiğini söyledi. Bugün sabah da aradım, kendisine ulaşamadım dedi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER