Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor, kazada şehit olan 17 asker için baş sağlığı mesajı yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Siirtin Pervari ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker için baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, Siirtin Pervari ilçesinde jandarmaya ait helikopterin, Herekol Dağında düştüğünü ve 13ü Jandarma Özel Harekat mensubu, 4ü de helikopter personeli olmak üzere 17 şehidimizin olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaşamını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, başta aileleri olmak üzere silahlı kuvvetler camiasına ve tüm Türk halkına baş sağlığı ve sabır dileriz ifadelerine yer verildi.
     Kayseri Erciyessporun yayımladığı mesajda da, Helikopterde bulunan 14ü Jandarma Özel Harekat mensubu ile birlikte toplam 17 askerin şehit olduğu bu kazada, vatan için canını veren Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz denildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER