Siirtte Ramazan ayı boyunca sıcak yemek

Siirtte Ramazan ayı boyunca sıcak yemek dağıtılacak


SİİRT (A.A) - Siirtte Kızılay ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı boyunca 450 kişiye sıcak yemek verecek.
     Çal Mahallesinde yapılan sıcak yemek dağıtımına katılan ve vatandaşlara yemek dağıtan Vali Vekili Pala, devletin yaptığı yardımlara ek olarak ekonomik durumu iyi olan ve hayır yapmak isteyen vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek dağıtacaklarını söyledi.
     Yoksul vatandaşların bu hizmetten daha fazla yararlanması için sıcak yemek dağıtımını mahallinde gerçekleştireceklerini kaydeden Pala, vakıfta dosyası bulunan vatandaşlara da gıda paketi ve nakdi yardımlarda bulunacaklarını bildirdi.
     Pala, vatandaşların Ramazan ayını huzur ve güven içerisinde geçirmesi için her türlü tedbiri aldıklarını, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kızılay Siirt Şubesinin işbirliğiyle Ramazan ayı boyunca zor durumdaki vatandaşlara yardım edileceğini belirtti.
     Amaçlarının Siirtte kimseyi aç ve açıkta bırakmamak olduğunu vurgulayan Pala, Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza karşı sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, Siirt halkının birlik ve beraberliğine, huzur ve kardeşliğine vesile olmasını diliyorum dedi.
     Ramazan ayı boyunca 450 kişiye üç çeşit sıcak yemek dağıtımı yapılacak.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtte Ramazan ayı boyunca sıcak yemek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER