Siirtte sağlık çalışanları kan bağışı kampanyası

Siirtte sağlık çalışanları kan bağışı kampanyası başlattı


SİİRT (A.A) - Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanlığı tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı.
     Siirt Devlet Hastanesi bahçesinde kampanya ile ilgili açıklama Şube Başkanı Vesim Eviz, insan merkezli hizmet sendikacılığı ilkesiyle çalışanların sosyal mali ve özlük haklarının yanında her alanda sorumluluk hisseden faaliyetler ve projeler üreten teşkilat anlayışına sahip olduklarını belirterek, Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor. diyoruz. Bu nedenle bu kampanyayı düzenledik. Biz sağlık çalışanları olarak hizmetlerimizle ve çalışmalarımızla halkımızın teminatıyız, halkımızın vermiş olduğumuz hizmetlerin yanında bu tür faaliyetlerde de öncü olmalıyız diye düşünüyoruz dedi.
     Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ise, şimdiye kadar birçok kamu kurumu ile kan bağış kampanyası düzenlediklerini hatırlatarak, Aynı kampanyanın sağlık personeli ile düzenlenmesi ayrı bir anlam taşıyor. Kendimde bir sağlık personeli olmam nedeniyle bunu daha iyi anlıyor ve arkadaşlarımı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Açıklamanın ardından Memur-Sen İl Başkanı M. Beşir Özyeşil ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Vesim Eviz ile sendika üyesi sağlık personeli kan bağışında bulundu.
     Kan bağış kampanyasına Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammed Doğan, İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtte sağlık çalışanları kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER