Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu:

Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Sosyo ekonomik sorunları çözersek polise çok iş kalmaz


SİİRT (A.A) - Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, sosyo ekonomik sorunların çözülmesi halinde polise çok iş kalmayacağını söyledi.
     Emniyet Müdürü Ekizoğlu, Polisevinde kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Halkın huzur ve güvenini en iyi şekilde nasıl sağlayabileceklerini araştırdıklarını belirten Ekizoğlu, Polisimizin yaptığı çalışmaların kamuoyunda bilinmesi önemlidir. Güvenlik çıtası tabii ki belli bir noktaya gelmiş. Onu arkadaşlarımızla hep birlikte götürüyoruz. Gençlerimize yönelik ne yapabiliriz- Onu düşünüyoruz. Zaten sosyo ekonomik sebepleri halledersek burada bize çok iş kalmıyor. Yalnız güvenlik boyutu ile ilgilenmiyoruz. Sosyo kültürel projeler geliştiriyoruz dedi.
     Ekizoğlu, Siirtte 15 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir emniyet binasının yapımı için çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.
     Bir gazetecinin Diyarbakıra atanan Siirt eski Emniyet Müdürü Recep Güvenin açıklamasını hatırlatması üzerine Ekizoğlu, devlet memurlarının demeç veremeyeceklerini belirterek, o konuşmanın tümüne bakarak değerlendirme yapılması gerektiğini söyledi.
     Ekizoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde sanatçı Yavuz Bingölü konser vermek üzere kentte davet ettiklerini de açıkladı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER