Siirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr.

Siirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demir: -Okulumuzun eksikliklerini hızla tamamlıyoruz


SİİRT (A.A) - Siirt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şerif Demir, okulun eksikliklerini hızla tamamladıklarını söyledi.
     Demir, okullarına olan ilginin her geçen gün arttığını ve öğrenci sayısının hızla yükseldiğini belirterek, eğitim kalitesinin yükselmesi için ise laboratuvar ve makine eksikliklerini gidermeye yönelik yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini kaydetti.
     Ara eleman yetiştirilmesinde okulun büyük önem taşıdığını, 13 ayrı bölümde bin 798 öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Demir, şunları söyledi:
     Sanayi, üniversite iş birliğinin kurulmasında ve sanayimizin ihtiyaç duyduğu ara elemanların yetiştirilmesinde okulumuzun önemi çok büyüktür. Bu nedenle okulumuzun eksikliklerini hızla tamamlıyoruz. Çağın gerektirdiği şartlara uymaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızın yanı sıra öğretim üyesi açığımızı da hızla kapatıyoruz. Yakın bir zamanda bütün öğrencilerimiz arasında geniş kapsamlı öğrenci memnuniyeti anketi uygulayarak öğrencilerimizin beklentilerini ve bu beklentilerini nasıl karşılayabileceğimizi araştıracağız.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER