Siirt Valisi Aydını bölge müdürleri ziyaret

Siirt Valisi Aydını bölge müdürleri ziyaret etti


SİİRT (A.A) - Diyarbakır ve Batmanda görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri Siirt Valisi Ahmet Aydını ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen, DSİ 10. Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ Batman 103. Şube Müdürü Veysi Kanat, Diyarbakır Defterdarı Musa Avcu ve Ziraat Bankası Diyarbakır Bölge Koordinatörü Seyit Çelik Vali Aydını makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın, Siirtte yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bölge müdürlerinden bilgi aldı.
     Devletin bölgeye büyük yatırımlarının bulunduğunu kaydeden Aydın, Siirtin de bu yatırımlardan pay aldığını, bu konuda bölge müdürlerine büyük görevler düştüğünü aktardı.
     Siirtte devam eden önemli yatırımların bir an önce tamamlanmasını istediğini belirten Aydın, Karayollarının büyük yatırımları söz konusu, aynı şekilde Devlet Su İşlerinin de önemli yatırımları devam ediyor. Dolayısıyla bu büyük projelerin bir an önce tamamlanıp Siirtlilerin hizmetine sunulması gerekiyor dedi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydını bölge müdürleri ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER