Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu:

Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu: Hedefimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla dönmektir


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtsporun Teknik Direktörü Orhan Kapucu, hedeflerinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.
     Kapucu, yaptığı açıklamada, bu haftaki rakiplerinin güçlü bir takım olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olduğunu, deplasmanda oynayacakları maçtan puanlarla dönmek istediklerini belirtti.
     Rakip takımın güçlü, koşan, oturmuş bir takım olduğuna dikkati çeken Kapucu, Bu nedenle bu maç, bizim için çok kolay olmayacaktır. Ancak bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Takımı buna göre oluşturacağız. Oyun planımızı da rakibimizin oyununu bozacak şekilde planladık. Hedefimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla dönmektir. Bu olmadığı takdirde en azından bir puan almak istiyoruz. Tüm futbolcularıma güveniyorum dedi.
     Kapucu, takımda cezalı futbolcu olmadığını, ancak yeteri kadar hazırlanamamalarından dolayı bazı sorunlar bulunduğunu ifade ederek, bu nedenle hafta içinde oynadıkları Türkiye Kupası maçında yer verdikleri bazı oyunculara bu maçta da yer vermek istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER