Silahlı soygun girişimi kameraya yansıdı

Silahlı soygun girişimi kameraya yansıdı -Adanada bir markete giren silahlı ve sopalı 16 yaşındaki iki kişinin, iş yeri sahibini darbederek soygun girişiminde bulunması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi (Görüntül


ADANA (A.A) - Adanada, bir markete giren silahlı ve sopalı 16 yaşındaki iki kişinin, iş yeri sahibini darbederek soygun girişiminde bulunması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
     Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesindeki bir markete yüzlerini maskeyle gizleyerek giren iki kişiden biri, iş yeri sahibi İlker Şye elindeki silahı doğrulttu.
     Bu sırada tezgahın üzerine çıkan diğer zanlı, sopayla İlker Şye vurdu. Gürültü üzerine marketin arka bölümünden gelen eşi Serpil Ş. zanlıları görünce iş yerinde bulunan çocuğunun yanına gitti. İlker Ş. de bu sırada eşinin ve çocuğunun olduğu bölüme yöneldi.
     Zanlıların da eşinin ve çocuğunun olduğu yere gitmeye çalıştığını gören iş yeri sahibi, raflardaki ürünleri fırlatarak buna engel oldu.
     İlker Şnin engel olması üzerine kaçan zanlıları yakalamak için Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri iş yerindeki güvenlik kamerasını inceledi.
     Olayın tüm ayrıntılarının kaydedildiği görüntülerden eşkali belirlenen A.B. (16) ve M.K. (16) polis tarafından yakalandı.
     Çocuk Şube Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Koyun / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Silahlı soygun girişimi kameraya yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER