Silifkede kanallara tel örgülü önlem

Silifkede kanallara tel örgülü önlem


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde Göksu regülatöründen başlayarak, Göksu Irmağına ulaşan DSİ kanalı çevresinde meydana gelen boğulma gibi üzücü olayların önüne geçmek isteyen ekipler, kanal çevresinde tel örgülü önlem aldı.
     Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Sayağzı Mahallesinden Gazi ve Göksu sınırları içerisinde kalan bölgede DSİ kanalı kenarına tel örgü çalışması yapıldı.
     Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, yaptığı yazılı açıklamada, insan hayatının her şeyin üstünde olduğunu kaydetti.
     Özellikle Silifke-Mersin karayolundan başlayarak Sayağzı Mahallesi istikametine doğru olan bölgede, araçların ve motosikletlerin yanı sıra yayalarında DSİ kanalına düşmesi gibi üzücü olayların yaşandığını ifade eden Öngel, şöyle devam etti:
     Bu bölgede en çok zarar gören yine bizim insanlarımız. Gece gündüz bu yol üzerinde seyreden araç ve yaya trafiği zaman zamanda üzücü olaylara sahne olmaktaydı. Biz de belediye olarak DSİ kanalı kenarına koruyucu ve kollayıcı bir özelliğe sahip olan tel örgü ile önlem almaya karar verdik. Ekiplerimiz DSİ kanalı kenarında devam eden tel örgü çalışmalarını kısa sürede tamamlamıştır. Temennimiz kazaların olmaması ve insanlarımızın can ve mal kaybına uğramamasıdır.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede kanallara tel örgülü önlem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER