Silifkede okul önlerine trafik çizgisi

Silifkede okul önlerine trafik çizgisi


MERSİN (A.A) - Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen çalışmayla şehir merkezindeki okulların önlerinde trafik işaretleri ve levhalarla ilgili çalışma yürütülüyor.
     Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, yazılı açıklamasında, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla önlem aldıklarını belirtti.
     İlçede trafik akışının yoğun olduğu yerlerden birinin de okul önleri olduğunu ifade eden Öngel, şunları kaydetti.
     Özellikle öğrencilerin okullara giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde trafik akışında ciddi anlamda yoğunluk yaşanıyor. Trafik akışını rahatlatmak ve öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde giriş çıkışlarını sağlamak, bununla birlikte olabilecek trafik kazalarının da önüne geçmek amacıyla belediyemiz tarafından öğrencilerimizin can güvenliği açısından gerekli önlemler alınıyor. Bu kapsamda okul önlerine trafik işaret levhaları yerleştirdik ve yaya geçidi çizgileri çizildi. Halkımızın trafik akışını güvenli bir şekilde sağlamaları amacıyla belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu noktada öğrencilerimizden ve tüm vatandaşlarımızdan da ricamız ve temennimiz trafik işaret levhalarına, trafik ışıklarına riayet etmesi.
     Öngel, yaya geçitlerinin kullanılmasını isterken, okul önlerinde yaya güvenliğini sağlayan Silifke Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Silifkede okul önlerine trafik çizgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER