Silifkede vergi haftası etkinlikleri

Silifkede vergi haftası etkinlikleri


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde vergi haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngeli ziyaret etti.
     Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Müdür Şengül ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Öngel, belediye olarak hiçbir kurum ve kuruluşa borçlarının bulunmadığını kaydetti.
     Belediye olarak ödemelerde önceliğin vergi, SSK, TEDAŞ ve işçi alacaklarına verildiğini ifade eden Öngel, Kalan parayı ise hizmete dönüştürüyoruz. Kurumlardan gelen istekleri de imkanlarımız dahilinde çözmeye gayret gösteriyoruz. Şu anda yürüttüğümüz belediye hizmetlerimizi hizmet satın alarak daha da çoğaltıyoruz. Hiçbir kurum, kuruluş ve kişilere belediyemizin borcu yoktur dedi.
     Vergi Dairesi Müdürü Şengül ise, vergide gönüllü uyumluluğunu sağlamayı hedeflediklerini belirterek, Ülke kalkınması açısından verginin önemi hepimizce malum. Vergi toplama konusunda ise gönüllü uyumluluğu sağlama konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ülke kalkınmasıyla paralel olan vergi toplamada idari olarak eski yapının önüne geçilerek vergi konusunu daha kolay ve gönüllü hale getirmeyi hedeflemekteyiz.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede vergi haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER