Silifke Belediye Başkanı Öngel, Kızılay gönüllüsü

Silifke Belediye Başkanı Öngel, Kızılay gönüllüsü olarak yemek dağıttı


MERSİN (A.A) - Kızılay Silifke Şube Başkanlığı ilçede yaşayan ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak üzere hazırladığı yemekleri Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ile ailelerin sofralarına taşıdı.
     Kızılay Silifke Şube Başkanlığı tarafından hayırsever vatandaşların da katkısıyla hergün yaklaşık bin kişilik hazırlanan sıcak yemekler, ihtiyaç sahiplerine bir bir ulaştırılıyor.
     Her gün ilçedeki 8 mahalleye giden gönüllü dağıtım ekibi merkeze bağlı mahallelerde bulunan yardıma muhtaç ailelere sıcak yemekleri ulaştırmaya devam ediyor. Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren nezaretinde dağıtımları gerçekleştirilen sıcak yemekler ise yardıma muhtaç aileleri ve kimsesizleri sevindiriyor.
     Hazırlanan sıcak yemekleri ve sıcak pideleri Kızılay gönüllüsü olarak yardıma muhtaç ailelere ulaştıran Başkan Bayram Ali Öngel ile karşılaşan vatandaşlar büyük memnuniyet duydular.
     Yemek dağıtımında vatandaşlarla sohbet eden Öngel, Ramazan bereketinden hep birlikte faydalanmanın mücadelesini verdiklerini belirtip, Herkesi bu bayrağın altında, birlik, bütünlük adına birleşmeye ve her zamankinden daha fazla saflarımızı sıklaştırmaya ve geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifke Belediye Başkanı Öngel, Kızılay gönüllüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER