Simavdan kısa kısa

Simavdan kısa kısa -Fakülte ve Meslek Yüksekokulunda dersler başladı


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulunda 2012-2013 akademik eğitim yılı başladı.
     Muradınlar Mahallesindeki yerleşkede, 350si Fakülte, 2 bini Meslek Yüksekokulu olmak üzere 2 bin 350 öğrencinin ders başı yapması, ilçeye hareketlilik getirdi.
     Birçok özel öğrenci yurdu ve öğrenci barınma evinin kapasiteleri doldu, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURTKUR) bağlı 500 kişilik yurtta da az sayıda kontenjan kaldı.
     Fakülte ve Meslek Yüksekokulu yetkilileri, 4-7 Eylülde gerçekleştirilen kayıtlarda büyük oranda doluluk yaşandığını belirterek, Simav Meslek Yüksekokulunda ilk kez bu yıl 26 programda öğretim verileceğini bildirdi.
    
     -Saadet Partisinde seçim öncesi hareketlilik başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Saadet Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Baydar, partisinin Simav İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
     Baydar, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, TBMMde grubu bulunan siyasi partilerin çoğunun desteğiyle 2014 yılı mart ayında yapılması gereken Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin 2013 yılı ekim ayına alınması yönünde çalışmalar yürütüldüğünü hatırlattı.
     Seçimlerin yaklaşık 6 ay öne alınacak olmasından dolayı seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Baydar, Türkiye genelinde başlattığımız il taramalarını sürdürüyoruz. Saadet Partisi olarak belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarında arayacağımız kriterleri de belirledik. Teşkilatlarımızı bu konuda bilgilendiriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER