Simavdan kısa kısa

Simavdan kısa kısa -Aqua park sezonu kapattı


KÜTAHYA (A.A) - Türkiyenin ilk termal suyla ısınan Simav Eynal Kaplıcaları Aqua Parkı sezonu kapattı.
     İşletme Müdürü Cemil Baybuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Haziranda parkın kapılarını açtıklarını ve sezon boyunca 4 gün bayanlara, 3 gün ise erkeklere hizmet verdiklerini söyledi.
     Baybuk, işletmede 6 personel çalıştığını belirterek, Su parkının temizlik ve bakımı önemli bir maliyet tutuyor. Buna ilaçlama ve elektrik maliyetlerini de eklediğimizde sıkıntılı günler geçirmeye başlamıştık. Yönetim olarak su parkımızı, gelecek yıl haziran ayında tekrar hizmete sununcaya kadar kapattık diye konuştu.
    
     -Koruma altındaki ağaçlar tehlike saçıyor
    
     (Fotoğraflı)
    
     Simavda Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Müdürlüğü korumasında bulunan yaşları yaklaşık 130 olan 4 çınar ağacı, rüzgarlı havalarda tehlike saçtığı bildirildi.
     İlçe sakinlerinden Muammer Saygın (50), Adnan Menderes Parkında otururken bu ağaçlardan birinin şiddetli esen rüzgarda 20 kilogram ağırlığında dalının kırılarak yanına düştüğünü ve adete ölümden döndüğünü savundu.
     Simav Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa İşleyen ise, bu ağaçların Kütahya Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Müdürlüğü muhafazasında olduğunu bu nedenle ağaçtan bir yaprak bile koparamadıklarını söyledi.
     İşleyen, bu konuda Simav Belediyesinin ilgili kuruma müracaat edip problemi ortadan kaldıracaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER