Simav Belediyesinden tekerlekli sandalye bağışı

Simav Belediyesinden tekerlekli sandalye bağışı -Belediye Başkanı Karahan, 67 yaşındaki bedensel engelli Mehmet Şimşeke, tekerlekli sandalyesini teslim etti


KÜTAHYA (A.A) - Simav Belediyesi, ilçeye yaşayan ve yaklaşık 5 yıldır yürüme engelli olan kişiye tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
     Engelli Mehmet Şimşeki (67), Karakür Mahallesindeki evinde ziyaret ederek tekerlik sandalyesini teslim eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, engelli vatandaşları belirleyip onların ihtiyaçlarını gidermenin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün görevlerinden biri olduğunu bildirdi.
     Karahan, Şimşekin 5 yıl önce geçirdiği şeker rahatsızlığı nedeniyle yürüme engelli olduğunun kendisine bildirildiğini dile getirerek, şöyle konuştu:
     Bilindiği gibi Türkiyenin her tarafında engellileri tekerlekli sandalye sahibi yapmak için mavi kapak toplama kampanyaları var. Belediyemiz de Zabıta Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın getirdiği mavi kapakları topluyor. Onların teslim edilmesi nedeniyle elimizde bulunan tekerlekli sandalyeyle 5 yıldır yatağa bağımlı yaşayan Şimşeki sevindirmek istedik.
     Başkalarının yardımıyla hayatını sürdürmesinin zor olduğunu anlatan Şimşek de Karahana teşekkür ederek, Tekerlekli sandalyemle artık bir yerden bir yere gidebileceğim. Başkanımdan bir isteğim de işsiz oğluma bir iş bulmasıdır dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simav Belediyesinden tekerlekli sandalye bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER