Şimşek, ÜTSO başkanlığı için yeniden aday

Şimşek, ÜTSO başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı


ORDU (A.A) - Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, ikinci dönem için yönetime yeniden talip olduğunu açıkladı.
     Şimşek, odada yaptığı açıklamada, 4 yıllık süre içinde yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi vererek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
     Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için 16 Şubat 2013 tarihini belirlediklerini söyleyen Şimşek, 5174 sayılı Odalar Birliği Kanununa göre Türkiyede seçimler 4 yılda bir yapılıyor. Bununla ilgili olarak biz de geçen hafta toplantı yaparak 16 Şubat 2013 tarihinde Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini gerçekleştirme kararı aldık. Kırklareli Ticaret Odası 2 Şubatta, Fatsa Ticaret Odası 10 Şubatta, Terme Ticaret Odası 10 Şubatta seçimlerini gerçekleştirecek. Odalar istediği tarihte bu seçimi Şubat ve Mart aylarında yapabilmekte dedi.
     Yönetime ikinci dönem için yeniden talip olduklarını da söyleyen Şimşek, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimini belirleyecek seçimler öncesinde oylarınıza bir dönem daha talibiz. Geçtiğimiz dönem boyunca, size söz verdiğimiz hemen tüm konuları çözüme kavuşturduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Şimşek, ÜTSO başkanlığı için yeniden aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER