Sınav stratejileri ve verimli ders çalışma

Sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri semineri başladı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinin düzenlediği sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri semineri başladı.
     Kepez Belediyesinin merkez ilçelerdeki liselerde okuyan yaklaşık 40 bin öğrenciye yönelik düzenlediği sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu seminer başladı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerin ilk konuğu Aksu Anadolu Lisesi, Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Adem Tolunay Anadolu Lisesi ve Antalya Anadolu Lisesinin 12. sınıf öğrencileri oldu.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vuralın da yer aldığı seminerde eğitim danışmanı Osman Günal, öğrencileri motivasyon ve üniversite giriş sınavını kazanmaya yönelik stratejilerle ilgili bilgilendirdi.
     Tütüncü, yaptığı konuşmada, 2010da başlattıkları eğitim projesi kapsamında merkez ilçelerdeki liselerde okuyan yaklaşık 40 bin öğrenciyi motivasyon ve sınav stratejileri konusunda bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Seminerle öğrencilerin kendilerine olan inançları ve motivasyonlarının yükselmiş olacağını kaydeden Tütüncü, Sizlerin çalışarak, motivasyonunuzu yükselterek, üniversite giriş sınavında başarılı olacağınıza inanıyorum. Başarı her zaman ben bu işi başaracağım diyebilenlerindir dedi.
     Tütüncü, öğrencilere kitap da hediye etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sınav stratejileri ve verimli ders çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER