Sınır dışı edilen Gürcü kadını kaçıran

Sınır dışı edilen Gürcü kadını kaçıran zanlılar yakalandı -Nevşehirde, sınır dışı edilen ve polis kontrolünde otobüsle Gürcistan sınırına gönderilen Gürcü kadın, Orduda otobüsten indiği sırada kendisini takip eden 2 kişi tarafından otomo


ORDU (A.A) - Nevşehirde, sınır dışı edilen ve polis kontrolünde otobüsle Gürcistan sınırına gönderilen Gürcü kadın, Orduda otobüsten indiği sırada kendisini takip eden 2 kişi tarafından otomobille kaçırıldı. Ünyeye kadar süren kovalamacanın ardından otomobilleri başka araçlara çarparak duran zanlılar ile kaçırdıkları genç kadın yaralı olarak yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, sınırdışı edilen Gürcistan uyruklu Gayane Pozova (36), iki polis eşliğinde otobüsle Gürcistan sınırına götürülmek istendiği sırada Orduda, rahatsızlandığını ilrei sürerek otobüsten indi.
     Bu sıra, Nevşehirden beri otobüsü, 50 EY 262 plakalı otomobille takip eden Murat Demirkıran (27) ile arkadaşı Serkan Selçuk (25), genç kadını otomobile bindirerek Fatsa yönünde kaçmaya başladı.
     Durumun ihbar edilmesinin ardından, Orduda trafik kontrol ekiplerini atlatan zanlılar, Fatsada da polisin dur ihtarı ve uyarı ateşine rağmen durmadı. Ünye Devlet Sahil Yolu, Gölevi Mahallesinde polisin sıkıştırması ve uyarı ateşleri sonucu ara sokaklara kaçan zanlılar, üç araca çarptıktan sonra polis tarafından yaralı olarak yakalandı.
     Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Gayane Pozova ile Murat Demirkıranın durumunun ağır olduğu belirtildi. Ayakta tedavi edilen Serkan Selçuk ise gözaltına alındı.
     Öte yandan, Murat Demirkıranın Nevşehirde fuhuş ve hırsızlık suçundan sabıkası olduğu öğrenildi.
     Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Sınır dışı edilen Gürcü kadını kaçıran Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER