Sınır ötesine yardım seferberliği sürüyor

Sınır ötesine yardım seferberliği sürüyor -Deniz Feneri Derneğince Suriyedeki ihtiyaç sahipleri için gönderilen 1 tır yardım malzemesi Şanlıurfaya ulaştı


ŞANLIURFA (A.A) - Deniz Feneri Derneğince Suriyedeki ihtiyaç sahipleri için gönderilen 1 tır yardım malzemesi Şanlıurfaya ulaştı.
     Karaköprü ilçesinde Suriye Yardımlaşma Platformu yetkililerine teslim edilen malzemeler arasında gıda, giysi, battaniye ve tekerlekli sandalye bulunuyor.
     Malzemeler, Şanlıurfadaki sivil toplum kuruluşlarının yardımlarıyla birleştirilip Suriyede iç savaş nedeniyle sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.
     Suriye Yardımlaşma Platformu Üyesi Veysel Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriyedeki olayların başlamasının ardından Deniz Feneri Derneğinin bu bölgeye sürekli yardım yaptığını belirtti.
     Bugün bir tır yardım malzemesinin daha Şanlıurfaya gönderildiğini aktaran Toprak, şunları kaydetti:
     Bugün gelen malzemeler arasında gıda, giysi, tekerlekli sandalye, battaniye var. Bunları en kısa sürede Suriyedeki kardeşlerimize ulaştıracağız. Ancak bu yardımlar yeterli değil. Hayırseverlerin daha fazla katkıda bulunması gerekiyor.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Sınır ötesine yardım seferberliği sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER