Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çelik, -Spordaki başarıda il temsilcisinin önemi çok büyük


SİNOP (A.A) - Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, spordaki başarıda il temsilcisinin öneminin çok büyük olduğunu söyledi.
     Çelik, şube müdürleri ile yaptığı toplantıda, amaçlarının sporun kitlelere yayılması için neler gerekiyorsa onları sağlamak ve sporcu kazanımını üst seviyelere çıkarmak olduğunu dile getirdi.
     Diğer bir amaçlarının ise Sinopda sporun gelişmesi ve kalkınması için il temsilcilerine ve antrenörlere yardımcı olmak olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:
     Her şey spor için. Spor için ne gerekiyorsa yapılmalı. Spordaki başarıda il temsilcisinin önemi çok büyük. Sinop gerçekten bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçın Diyanet İşleri Başkanlığı ile protokol yapması, Sağlık Bakanı Recep Akdağın obeziteye karşı savaş açması ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahinin spora destek vermesi bizim işimizi daha da kolaylaştırdı. Çünkü bu destekler sonucunda özellikle binlerce çocuk bu yaz tatilinde hem Kuran öğrendi, hem de bilinçli bir şekilde spor yapma imkanı buldu. Biz çok çalışmaktan ve gençliğe hizmet etmekten mutluyuz.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER