Sinoplu eski hükümlüden mahkumlara destek

Sinoplu eski hükümlüden mahkumlara destek


SİNOP (A.A) - Sinoplu eski hükümlü Sefer Bozkurt(54), Sinop Cezaevinde yatan mahkumların el emeği ürünlerini kurduğu stantta satarak, mahkumlara destek veriyor.
     Şehir Kulübü yanında kurduğu stantta, mahkumların el emeği boncuk işlemeli hediyelik eşyaları satan Bozkurt, AA muhabirine, kendisinin de bir süre cezaevinde kaldığını ve mahkumların şartlarını çok iyi bildiğini söyledi.
     Açtığı stantta mahkumların cezaevinde yaptıkları boncuk işlemeli ürünleri satarak, içerde olanlara destek olduğunu ifade eden Bozkurt, Cezaevinde yatmanın koşullarını iyi bilirim. Kader mahkumu arkadaşlarımın cezaevinde yaptığı el emeği olan hediyelik eşyaları satarak onların ihtiyaçlarına destek olmaya çalışıyorum. Hediyelik eşyaları satarak onlara maddi yönden destek sağlıyorum. Onlar da bundan memnunlar dedi.
     Kader mahkumları tarafından yapılan hediyelik eşyaların yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi gördüğünü de dile getiren Bozkurt, boncuktan işlenen tespih, anahtarlık, Sinop hatırası resimler,futbol takımlarına ait duvar boncuğu ve hediyelik eşyaları 5-10 lira arasında fiyatla satışa sunduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sinoplu eski hükümlüden mahkumlara destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER