Sırbistan Ankara Büyükelçisi Spasojeviç, Şanlıurfada

Sırbistan Ankara Büyükelçisi Spasojeviç, Şanlıurfada -Büyükelçi Spasojeviç: (Avrupadaki seçimler) Avrupa yaşlı bir kadın gibidir, yaşlı kadının sürekli makyaja ihtiyacı vardır


ŞANLIURFA (A.A) - Sırbistanın Ankara Büyükelçisi Dusan Spasojeviç, Avrupadaki seçimlere ilişkin, Avrupa yaşlı bir kadın gibidir, yaşlı kadının sürekli makyaja ihtiyacı vardır dedi.
     Büyükelçi Spasojevic, bölgedeki temasları kapsamında Şanlıurfa Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
     İlk olarak Vali Celalettin Güvenç ile makamında bir süre görüşen Spasojevic, Şanlıurfanın ülkesinde bilinen bir yer olduğunu belirterek, kentin insanlığın ortak medeniyetlerine ait eserlere sahip olduğunu kaydetti.
     Bir gazetecinin, Avrupa ülkelerindeki seçimleri nasıl değerlendirdiğine ilişkin sorusu üzerine Büyükelçi Spasojevic, Avrupa yaşlı bir kadın gibidir, yaşlı kadının sürekli makyaja ihtiyacı vardır cevabını verdi.
     Vali Güvenç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, bu tür ziyaretlerin ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırım ortamının iyileştirilmesine katkı sağladığını söyledi.
     Sırbistanın Ankara Büyükelçisi Spasojeviç, daha sonra Şanlıurfa Belediyesini de ziyaret ederek, burada Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepeyle görüştü.
     (RUF-DAŞ-İSM-GÖK)
<< Önceki Haber Sırbistan Ankara Büyükelçisi Spasojeviç, Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER