Şırnakta halı sahanın istinat duvarın çökmesi

Şırnakta halı sahanın istinat duvarın çökmesi -Olayda hayatını kaybeden öğrenciler okullarında anıldı


ŞIRNAK (A.A) - Şırnakta halı sahasının istinat duvarının çökmesi sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybedenler arasında bulunan 3 öğrenci okullarında anıldı.
     2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlamasıyla birlikte 27 Ocak tarihinde halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu hayatını kaybeden 7 kişiden Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11/F sınıfı öğrencisi Şehmus Sevik, Hürriyet Ortaokulu 6/B sınıf öğrencisi Metin Külter ve 7/B sınıfı öğrencisi Barış Külterin sıralarına arkadaşları tarafından fotoğrafları ve çiçek bırakıldı.
     Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Sahip Paksoy, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, halı saha istinat duvarının çökmesi sonucu hayatını kaybeden 7 kişiden ikisinin kendi öğrencisi olduğunu söyledi.
     Metin Külter ve Barış Külteri ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsü içerisinde olduklarını vurgulayan Paksoy, Onlara Allahtan rahmet dilerken, geride kalan ailelerine, yakınlarına, eş dost ve tabi ki eğitim camiası olarak ve okul olarak hepimizin başı sağ olsun diyoruz. Onların yeri her zaman boşluğunu koruyacaktır. Küçük yavrularımızı kardeşlerimizi her daim hatırlayacağız. Onların hatırası uğruna bir daha saygıyla eğiliyoruz dedi.
     Sınıf öğretmeni Canan Nenni ve Tuğba Saylan da, Metin ve Barışın böyle bir olay sonucu hayatlarını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Cafer Balık / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Şırnakta halı sahanın istinat duvarın çökmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER