Şişli Belediye Başkanı Sarıgül Sivasta

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül Sivasta -Sarıgül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde çeşitli programlara katıldı


SİVAS (A.A) - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde çeşitli programlara katıldı.
     Sarıgül, Suşehri Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sarıgül, burada yaptığı konuşmada, Özellikle Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri aileler için çok güzel olmuş. Suşehrinde bundan böyle zaman geçirmek güzel olur dedi. AK Parti ile ilgili açıklamalarda bulunan Sarıgül, Bana soruyorlar. Siz neden AKP değil de, AK Parti diye söylüyorsunuz- Ben yüzde 50 oy barajına ulaşan ve iktidar olan bir partinin ismini AK Parti olarak söylüyorum. Çünkü onlara saygısızlık olur. Onlara saygısızlık, halka saygısızlık olur diye konuştu.
     İstanbulun zor bir şehir olduğunu söyleyen Sarıgül, Şişli Belediyesinin kapıları tüm vatandaşlara açıktır dedi.
     Buradan Koyulhisara geçen Sarıgül, ilçe girişinde CHP Koyulhisar İlçe Başkanı Salih Çelik, DSP İlçe Başkanı Levent Kadir Yılmaz ve vatandaşlarca karşılandı.
     Daha sonra araç konvoyu eşliğinde ilçe merkezine gelen Sarıgül, esnaf ziyaretinde bulundu. Sarıgül, çarşı merkezinde yaptığı konuşmada, gezisinin hiçbir siyasi amacının olmadığını söyledi.
     Hasret gidermek için insanların arasında olduğunu belirten Sarıgül, Hemşehrilerimizle dertleşmek, el ele olmak, kol kola olmak ve hasret giderebilmek için buradayım diye konuştu.
     Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Sarıgül, ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şişli Belediye Başkanı Sarıgül Sivasta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER