Şişli Belediyesi Perküsyon grubu DÜde konser

Şişli Belediyesi Perküsyon grubu DÜde konser verdi


DÜZCE (A.A) - Şişli Belediyesi Emekliler Evi 7den 70e Vurmalı Sazlar Perküsyon grubu Düzce Üniversitesinde (DÜ) konser verdi.
     DÜ Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanlığı tarafından Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.
     Çok sayıda eseri seslendiren Şişli Belediyesi Emekliler Evi 7den 70e Vurmalı Sazlar Perküsyon grubu konserinde Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin, öğrencilerin ve konukların şarkılara eşlik ettiği görüldü. Konuklar konser boyunca sahneye çıkarak çeşitli şarkıları seslendirdi.
     Konserin ardından DÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şerif Demir, konsere katılan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğluna teşekkür ederek plaket takdim etti.
     Eroğlu ise kendisini davet eden üniversite yetkililerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonları sürekli hale getireceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Şişli Belediyesi Perküsyon grubu DÜde konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER