Sivas Belediyesinin 2012 gelir vergisi tahsilatları

Sivas Belediyesinin 2012 gelir vergisi tahsilatları yüzde 100 arttı


SİVAS (A.A) - Sivas Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde kurulan Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Numarataj Bürosunun araştırmaları sonucunda, belediyenin 2012 yılı gelir vergisi tahsilatının yüzde 100 arttığı bildirildi.
     Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Numarataj Bürosu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, büronun il genelinde ilan, reklam, çevre temizlik vergisi, emlak vergisi, numarataj ve bunlara altlık oluşturacak haritaları oluşturma çalışmaları yaptığını belirtti.
     Ürgüp, şunları kaydetti:
     Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Numarataj Bürosunun araştırmaları sonucunda 2012 yılında gelir vergisi tahsilatı yüzde 100 arttı. 1 Haziran 2011 tarihinde başlanan çalışma kapsamında Sivas Belediyesi sınırları içerisinde kalan ve ticari faaliyet gösteren tüm iş yerleri mekansal bazlı olarak çalışılmış ve tek tek gezilerek tüm işletmelere ait bilgiler toplanmış ve bu bilgiler ışığında tahakkuk işlemi yapılmıştır.
     Çalışmalar sonucunda belediyenin gelirlerinde çok büyük artış yaşandığını belirten Ürgüp, büro çalışanlarına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Belediyesinin 2012 gelir vergisi tahsilatları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER