Sivas Ticaret Borsasından, Yanalak İlköğretim Okuluna

Sivas Ticaret Borsasından, Yanalak İlköğretim Okuluna kırtasiye yardımı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret Borsası, Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi (SEKAP) kapsamında, kardeş okul olan Yanalak İlköğretim Okuluna ve öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
     Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, yardım programı Yanalak köyünde gerçekleştirildi.
     Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, burada yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının eğitimin gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     SEKAP kapsamında Yanalak İlköğretim Okulunun ihtiyaçlarını ve burada eğitim gören öğrencilerimizin, okul kıyafeti, ayakkabı, kırtasiye, fotokopi makinesi, soba ve birçok ihtiyacı kurumumuz tarafından karşılandı. Kurumumuz tarafından sosyal sorumluluk çerçevesinde ilimizdeki eğitimin kalitesini iyileştirmek için yapılan bu yardımlar ilerleyen yıllarda da artarak devam edecektir.
     İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Yıldırım ise, Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Dezavantajlı bölgelerimizdeki çocuklarımıza toplumdan bu şekilde destekler gelmeye devam ettikçe eminim eğitimin kalitesinin artırılmasına hizmet etmiş olacağız ifadelerini kullandı.
     Program sonunda Yıldırım, Hastaoğluna eğitime yapmış olduğu desteklerden dolayı plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivas Ticaret Borsasından, Yanalak İlköğretim Okuluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER