Sivas Valisi Kemelekten, Sivasspor Kulübüne ziyaret

Sivas Valisi Kemelekten, Sivasspor Kulübüne ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.
     Kemeleki kulüp tesislerinde Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, 2. Başkan Mehmet Oflaz, asbaşkanlar Mehmet Ali Topal, Uğur Akkuş ve Faruk Taşseten karşıladı.
     Kemelek, ziyarette, Sivasspora, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın yapacağı Manisaspor maçında başarı dileyerek, kırmızı-beyazlı ekibin Süper Ligde bulunmasının Sivas halkının morali açısından son derece önemli olduğunu, kulübün kente çok büyük katkı sağladığını söyledi.
     Sivassporun her zaman yanında olduklarını belirten Kemelek, şunları kaydetti:
     Sivassporun ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetler yönüyle ilimizin tarihine yakışır bir konumda olması gerekir. Bu nedenle Sivasspor, çok güzel bir görev üstlenmiş ve görevine devam ediyor. Kulüp başkanımızı ve tüm yöneticileri kutluyor, başarılar diliyorum. Sadece Süper Ligde değil, diğer faaliyetlerinizde de başarılarınızın devamını diliyorum. İlimiz için Sivassporun katkısının devam edeceğine inanıyorum.
     Ardal Sarılar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Her türlü desteği sayın valimizden ve diğer yöneticilerimizden görüyoruz. Valimize teşekkür ediyoruz dedi.
     Sarılar, Kemeleke, Zübeyir Kemelek yazılı Sivassporun 10 numaralı formasını hediye etti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Önder Felek / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Sivas Valisi Kemelekten, Sivasspor Kulübüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER