Sivas Valisi Kolat:

Sivas Valisi Kolat: Sivas, ümit ediyorum ki sağlık açısından çevresine ciddi manada hitap edebilecek bir yapıya kavuşacak


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas, ümit ediyorum ki sağlık açısından çevresine ciddi manada hitap edebilecek bir yapıya kavuşacak dedi.
     Sivas Devlet Hastanesini ziyaret eden Kolatı, Sivas İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter ve Hastane Başhekimi Vecdi Ersöz karşıladı. Kolat, hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Hastanede incelemelerde bulunan Kolat, daha sonra Numune Hastanesine geçti.
     Hastaneyi gezen Kolata, Numune Hastanesi Başhekimi Fikret Özkan hastane hakkında bilgiler verdi.
     Hastane ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Kolat, sağlık alanında güzel çalışmaların olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     İlk defa çocuk onkolojisiyle ilgili önemli bir servisimiz bugün devreye girdi. Yakın bir zamanda çocuk kardiyolojisi bölümümüz de faaliyete geçecek. Zaman zaman uzman doktor sıkıntımız oluyor. Doktor yönünden ve alt yapı yönünden gerekli çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Sivasta bir sağlık sorunu kalmayacak inşallah. Zaten 600 yataklı araştırma hastanemizin de temeli atıldı, yapımı devam ediyor. Sivas, ümit ediyorum ki çevresine ciddi manada hitap edebilecek bir yapıya kavuşacak. Gerek hastanelerimiz olsun gerekse üniversite hastanemiz olsun zaten ciddi manada hizmet veriyor.
     Kolat, daha sonra Türk Telekom İl Müdürü Murat Kayayı ziyaret etti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivas Valisi Kolat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER