Sivassporda, Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Sivassporda, Fenerbahçe maçı hazırlıkları -Teknik Direktör Çalımbay: Bütün hedefimiz kendi sahamızda Fenerbahçeden puan ve puanlar almak


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bütün hedefimiz kendi sahamızda Fenerbahçeden puan ve puanlar almak dedi.
     Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında evinde Fenerbahçeyi konuk edecek olan Sivasspor takımı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü.
     İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalımbay, ligin ikinci haftasında Mersin İdmanyurdu ile 3-3 berabere sonuçlanan maçla ilgili olarak Mersin İdmanyurdu maçı, bence iki devrelik bir maç oldu. İlk yarı biz istediğimiz her şeyi yaptık. Genel olarak çok iyiydik ama bir hatamız vardı, ikinci yarı ilerideki arkadaşlarımızın yorulması. Bazı arkadaşlarımızın hazır olmaması ve kadromuza baktığımız zaman forvet oyuncumuzun olmaması. Oyunu değiştirecek şeyleri bulamadık. Neticesinde de oyun ikinci yarı hemen hemen kendi sahamızda geçti. Birkaç tane belki atağımız oldu onu da değerlendiremedik zaten diye konuştu.
     Çalımbay, takım olarak zamana ihtiyaçlarını olduğunu belirterek, Bizim takıma zaman lazım, bazı arkadaşlarıma zaman lazım. En önemli sakatlıklarımız, forvetlerimizden Bednarın ve Abdulkadirin sakat olması. Eneramonun daha hazır olmaması bizim için dezavantaj oldu. Genel olarak baktığımızda takımımız iyi. Mersin takımı tam bir deplasman takımı. Ona göre de bütün tedbirlerimizi almıştık. Sadece ölü toplarda hata yaptık. Bizim takımımız iyi olacak. Daha da iyi olacağız. Hiçbir takım hazır değil. Onun için buradan alınan puan puandır diye düşünüyoruz diye konuştu.
     Hafta sonu konuk edecekleri Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:
     Şimdi önümüzde artık Fenerbahçe maçımız var. Bütün konsantremiz, bütün her şeyimiz Fenerbahçe maçında. Her şeyden önce Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. İnşallah tur atlarlar. Çünkü Türkiye için çok çok önemli. Bizim bütün hedefimiz kendi sahamızda Fenerbahçeden puan ve puanlar almak. Çünkü bizim çok ihtiyacımız var. Kendi sahamızda iki tane maç oynuyoruz. Ligin ikinci yarısı bizim için deplasman olacak. Burada tek düşüncemiz galibiyet. Zor olacağını biliyoruz ama Mersin İdmanyurdu karşısında oynadığımız oyunu 90 dakikaya yayarsak istediğimiz neticeyi de elde edebiliriz. Fenerbahçenin çok iyi yönleri var ama gerçekten Türkiyenin her takımında olduğu gibi onların da belli bir zaafları var. Bütün amacımız iyi yönlerini durdurup zaaflarından yararlanmak. Ama benim için önemli olan bizim göstereceğimizi performans. Arkadaşlarımız birazcık kapasitelerinin üstüne çıkarlarsa biz istediğimizi alırız.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda, Fenerbahçe maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER