Sivassporda kupa mesaisi

Sivassporda kupa mesaisi -Teknik Direktör Çalımbay: İşi çok sıkı tutup, iyi konsantre olup, iyi bir neticeyle dönmemiz gerekiyor


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ile yapacakları maçta işi çok sıkı tutup, iyi konsantre olup, Trabzondan iyi bir neticeyle dönmeleri gerektiğini söyledi.
     Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ile 27 Eylül Perşembe günü deplasmanda oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdüren Sivassporda, teknik direktör Çalımbay antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Trabzon Kanuni maçında Doğa, Bednar, Nihat ve Korcanın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini ifade eden Çalımbay, Zaten onların dışında belki 4-5 kişiyi daha burada bırakacağız. Sürekli oynayan arkadaşlarımızdan bazılarını götürmeyeceğiz. Bu maçta diğer arkadaşlarımıza bir şans vermemiz lazım. Bu şansları iyi kullanmaları gerekiyor dedi.
     Futbolcularının maça çok iyi konsantre olmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, Orada kolay maç oynamayacağız. Herkes bunun bilincinde. Böyle maçlar zordur, ters maçlardır. İyi konsantre olmazsan, maçı yaşamazsan, rakibi küçümsersen çok zor şartlarda maç oynarsın. Onun için de bizim maçın başından sonuna kadar işi çok sıkı tutup, iyi konsantre olup, iyi bir neticeyle de dönmemiz gerekiyor diye konuştu.
    
     -Beşiktaş maçı-
    
     Kupa maçının ardından özel uçakla Sivasa döneceklerini ve Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçına hazırlanacaklarını belirten Çalımbay, Kendi sahamızda çalışmamız gerekiyor. Beşiktaş takımıyla oynayacağız. Çok dikkat etmemiz gereken yerler var, onları İstanbulda çalışma imkanımız zor tabi, istediğimiz sahamız yok. Onun için cuma ve cumartesi gününü çok iyi bir şekilde değerlendirip pazar günü İstanbula gideceğiz dedi.
     Çalımbay, ligde geçen hafta Kasımpaşayı 1-0 mağlup ettikleri maçla ilgili olarak da İyi bir takıma karşı zor bir maç oynadık. Bizim de pozisyonlarımız oldu, rakip takımın da pozisyonları vardı. Defansif açıdan çok hatalar yaptık. Ofansif anlamda da bilhassa son dakikalarda girdiğimiz pozisyonlarda dikkatli olamadık. Bizim açımızdan zor bir maçtı. İki takım da kazanabilirdi, biz kazandık diye konuştu.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivassporda kupa mesaisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER