Sivassporda transfer çalışmaları

Sivassporda transfer çalışmaları -Teknik direktör Çalımbay: Biz eğer geçen seneki gibi olmak istiyorsak, biraz daha üstüne çıkmak istiyorsak, iyi transferler yapmak zorundayız. Onları yapmaya çalışıyoruz, yapamazsak işimiz zor


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Biz eğer geçen seneki gibi olmak istiyorsak, biraz daha üstüne çıkmak istiyorsak, iyi transferler yapmak zorundayız. Onları yapmaya çalışıyoruz, yapamazsak işimiz zor dedi.
     Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Transfer çalışmaları kapsamında Doğa Kaya, Erhan Güven, Abdulkadir Özgen ve Şaban Özel ile anlaşma sağladıklarını hatırlatan Çalımbay, belirledikleri bazı isimler de olduğunu, çalışmaların devam ettiğini söyledi.
     İyi transferler yapmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, Biz eğer geçen seneki gibi olmak istiyorsak, biraz daha üstüne çıkmak istiyorsak iyi transferler yapmak zorundayız. Onları yapmaya çalışıyoruz, yapamazsak işimiz zor diye konuştu.
     Sivassporda görevine devam edeceğini ifade eden Çalımbay, yeni sezon hazırlık çalışmalarına 1 Temmuzda Boluda başlayacaklarını bildirdi.
     Boluda 1-17 Temmuz arasında kamp yapacaklarını belirten Çalımbay, Boludaki çalışmaların ardından 2 haftalık bir kamp programı için Avusturyaya gideceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER