Sivassporun eski futbolcularından Belediye Başkanı Ürgüpe

Sivassporun eski futbolcularından Belediye Başkanı Ürgüpe ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivassporun eski futbolcuları, Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü ziyaret etti.
     Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada, eski futbolcuların geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinin Sivas için büyük bir hizmet olduğunu belirterek, Başkan Ürgüpe teşekkür ettikleri ifade edildi.
     Belediye Başkan Doğan Ürgüp ise Muhsin Yazıcıoğlunun Sivaslı olarak herkesin en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirtti.
     Yapılan tesisin Anadolunun en büyük spor kompleksi olduğunu ifade eden Ürgüp, ilerleyen dönemlerde buraya spor salonu yapmayı planladıklarını da kaydetti.
     Sivasa ve Sivasspora hizmetlerinden dolayı heyete teşekkür eden Başkan Ürgüp, Sporculara yönelik iş yapınca Sivasın eski sporcularını da unutmamak gerekiyordu. Her zaman hatırımızdasınız. Sivasspor adına sizlere minnettarız. Geçmişte Sivassporumuza, Türk sporuna çok önemli hizmetler verdiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Bir dönem Sivassporun formasını giyen eski futbolcular Hikmet Kasap, İsmail Mut, Yusuf Tokuş, Faruk Serin ve Doğan Kutlu, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinin kente kazandırılmasından dolayı Ürgüpe teşekkür etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivassporun eski futbolcularından Belediye Başkanı Ürgüpe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER