Sivasspor ligde 33 gündür galibiyete hasret

Sivasspor ligde 33 gündür galibiyete hasret -Kırmızı-beyazlı ekip, 3 maçlık galibiyet hasretine yarın Orduspor karşısında son vermek istiyor


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Sivasspor, rakibini yenerek 33 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor.
     Ligde en son 6. haftada Beşiktaşı deplasmanda 1-0 yenen Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen sürede ligde yaptığı 3 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı.
     Beşiktaş galibiyetinin ardından evinde Bursaspor ile 2-2 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, ardından deplasmanda Medical Park Antalyaspora 4-2 ve iç sahada Akhisar Belediyespora 2-1 yenildi. Son 3 maçta kalesinde 8 gol gören Sivasspor, bu periyotta rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı.
     Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 3 gün önce İstanbul Güngörensporu deplasmanda 2-0 yenen Yiğidolar, kupada 4. tura yükselmenin moraliyle, ligin flaş ekiplerinden Ordusporu yarın deplasmanda yenerek 3 maçlık galibiyet hasretini noktalamak istiyor.
    
     -Yiğidolar, Orduspora karşı 2. galibiyet peşinde-
    
     Ligde bu sezon geride kalan 9 maçın 3ünden galibiyetle, 3ünden beraberlikle, 3ünden ise mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, galibiyetlerinden 2sini deplasmanda, 1ini ise iç sahada elde etti. Bu sezon deplasmanda yaptığı 4 maçta Gaziantepspor ve Beşiktaşı 1-0lık skorlarla mağlup eden Sivasspor, dış sahada Trabzonspora 1-0 ve Medical Park Antalyaspora 4-2 yenildi.
     Orduspor ile Süper Ligdeki 3. randevusuna çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekip, rakibine karşı ligdeki 2. galibiyetine imza atmayı hedefliyor. Ordusporu geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup eden Sivasspor, sezonun ikinci yarısında Sivasta oynanan rövanş maçında ise rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasspor ligde 33 gündür galibiyete hasret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER