Sivasspor yönetimi Vali Kolatı ziyaret etti

Sivasspor yönetimi Vali Kolatı ziyaret etti -Kolat: Sivasspor, Sivas için çok önemli bir fonksiyon üstleniyor


SİVAS (A.A) - Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkaleye atanan Sivas Valisi Ali Kolatı makamında ziyaret etti.
     Vali Kolat, ziyarette yaptığı açıklamada, Sivasspor yönetiminin uyum içerisinde başarılı şekilde çalıştığını söyledi.
     Sivassporun kent için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Kolat, Yönetim başarılı bir şekilde götürüyor. Birlikte çalışıyoruz. Ben 3 yıldır buradayım. Ciddi bir sorununuz bize intikal etmedi. Sivasspor, Sivas için çok önemli bir fonksiyon üstleniyor. Halkımızın birlik ve beraberliği, kenetlenmesi için güzel bir fonksiyon üstlendi dedi.
     Ellerinden geldiği kadar Sivassporun yanında yer almaya ve destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Kolat, yeni sezonda Sivasspora başarılar diledi.
     Otyakmaz da Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.
     Sivasspora verdiği desteklerden dolayı Kolata teşekkür eden Otyakmaz, Her zaman Sivassporun yanında oldunuz, çok teşekkür ederiz. İlk geldiğiniz sene sizi biraz üzdük ama daha sonra takım toparlandı. İnşallah bundan sonra daha da iyi olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasspor yönetimi Vali Kolatı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER