Siverekten kısa

Siverekten kısa - kısa -HRÜ Senatosu Siverekte toplandı


ŞANLIURFA (A.A) - Harran üniversitesi (HRÜ) Senatosu Siverekte toplandı.
     Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, toplantı öncesi Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Ali Murat Bucakı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.
     Ziyaretin ardından sağlık meslek yüksek okuluna dönüştürülmesi planlanan eski devlet hastanesi binası ile eğitim kampüsüne dönüştürülmesi düşünülen 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulunu ziyaret eden Prof. Dr. Mutlu, söz konusu binalarda incelemede bulundu.
     Gümrük Hanında basına kapalı olarak düzenlenen senato toplantısına katıldıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Prof. Dr. Mutlu, senato üyeleriyle birlikte Siverek Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiklerini ve neler yapabilecekleri konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti.
     Sivereke müjdeli haberlerle geldiklerini ifade eden Mutlu, kendilerine tahsis edilmesi durumunda eski hastanenin sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu olarak hizmete açmak için karar aldıklarını, 75. yıl okulunun da yine meslek yüksek okulu için eğitim kampusu olarak değerlendirileceğini kaydetti.
    
     -Yeni Hastane kavşağında düzenleme çalışması
    
     Siverekte iki hafta önce açılışı yapılan Devlet Hastanesi Kavşağında çevre düzenleme çalışması başlatıldı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamay göre, bir haftada iki trafik kazasının meydana geldiği, bu nedenle vatandaşların tepki gösterdiği kavşakta yapılan incelemelerin ardından başlatılan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER