Sivil toplum örgütleri havalimanında

Sivil toplum örgütleri havalimanında incelemelerde bulundu


KASTAMONU (A.A) - Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri havalimanında incelemelerde bulundu.
     Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Nahit İğdirli, Türkiye Muhtarlar Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Mehmet Leblebicioğlu ve Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Osman Şekercioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasanla Kastamonu Havalimanını incelemelerde bulundular..
     İğdirli, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ulaşımla ilgili altyapı tamamlandığı zaman, Kastamonuya büyük yatırımcıların geleceğini ifade ederek, ulaşım sorunu olmayan bir Kastamonunun zirai alanda da geleceğinin çok aydınlık göründüğünü söyledi.
     Leblebicioğlu da, Kastamonuya gelecek yatırımcılar sayesinde oluşacak her istihdamda, havalimanına emeği geçen herkesin bir payının olacağını belirtti.
     Şekercioğlu ise Kastamonunun gururu olan tesisin kendilerini de gururlandırdığını ifade ederek, Havalimanı ve Ilgaz tünelinin açılmasıyla Kastamonuda hayvancılık çok büyük bir gelişme gösterecek. Entegre tesislerle artık Kastamonuda et ve süt işleme fabrikaları kurulacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Sivil toplum örgütleri havalimanında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER