Siyaset akademisine katılan kursiyerler sertifikalarını aldı

Siyaset akademisine katılan kursiyerler sertifikalarını aldı


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Başkanlığınca düzenlenen Siyaset Akademisine katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Lider Ülke Türkiye 2 adlı Siyaset Akademisinde 20 Mayısta yapılan sınavın ardından 227 kursiyere parti binasında düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.
     AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, törende yaptığı konuşmada, siyaset akademilerinin teşkilat mensuplarına ve siyasete yakın olan, ilgilenmek isteyenlere hem parti politikalarını, hükümet programlarını hem de kişisel gelişim noktasında gerçekleşen eğitim seminerleri verildiğini ifade etti. Seçim endeksli siyaset yapmadıklarını belirten Bilgin, şunları kaydetti:
     7 gün 24 saat milletimizle iç içeyiz. Milletimizin derdini, sıkıntısını dinliyoruz. Buna göre de parti programları, hükümet programları belirliyoruz. Biz her seçimde oy oranımızı artırmamıza rağmen milletimize hizmet etme ruhuyla şımarmadan bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimiz bize güveniyor, biz de milletimizi seviyoruz. Milletimiz daha iyi hizmetlere layık. Bunları hep beraber yapacağız. Biz teşkilatlarımız olarak milletimizle kaynaştığımız zaman, beraber olduğumuz zaman, milletimizin kederli, sevinçli gününde beraber olduğumuz zaman, bu millet kendisine hizmet edeni desteklemesini bilir. Bu son 3 seçimde 2 referandumla birlikte 5 seçimde gösterdi. Bundan sonra da biz aziz milletimizle bütünleşerek, koşar adımlarla 2023 hedefine ulaşacağız.
     AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ise siyaset akademilerinin parti genel merkeziyle il teşkilatlarının organize ettiği programlar olduğunu belirterek, Siyaset Akademisini Sivasta ikinci kez düzenledik. Yüksek bir katılım oldu. Önümüzdeki dönemde bu tür eğitimler, il teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız tarafından organize edilen programlarımız da olacak. Yapılan işi bilinçli yapabilmek, siyaseti bilinçli yapabilmek çok önemli. İl teşkilatı olarak önümüzdeki dönemde ilkbahar aylarında yeni bir akademi düzenleyeceğiz ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından milletvekili Hilmi Bilgin ve il başkanı Burhanettin Kuru, akademiyi tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Siyaset akademisine katılan kursiyerler sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER