Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası

Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası -Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Bayraktar: -33 ülkenin katılımıyla yapılacak olan yarışlar çok güzel ve renkli görüntülere sahne olacak


ERZURUM (A.A) - Erzurumda, düzenlenecek olan Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası için son hazırlıklar yapılıyor.
     Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Palandöken Dağında 01-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonanın Türkiye için büyük önem taşıdığını söyledi.
     Şampiyonanın sorunsuz yapılması için tüm detayların düşünüldüğünü belirten Bayraktar, şöyle konuştu:
     Şehrimizde düzenlenecek olan Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası öncesi son hazırlıklar da bitmek üzere. Herhangi bir eksiklik ve problem yok. Palandökende 4 ayrı pistte düzenlenecek yarışlara katılımın fazla olması, etkinliğe ayrı bir hava katacak. 33 ülkeden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla yapılacak şampiyona, hem ilimize hem ülkemize büyük katkı sağlayacak. Diğer yarışlara göre katılım oldukça fazla. 28 Şubatta sporcular otellere giriş yapacak. Yarışların yapılacağı 1-11 Mart tarihleri arası çok güzel ve renkli görüntülere sahne olacak.
     Bayraktar, Türkiyenin ev sahipliği yaptığı uluslararası yarışların büyük ses getirdiğini ve kayak merkezlerinin tanıtımında önemli rol oynadığını dile getirdi.
     Şampiyonaya gelecek antrenör ve misafir sayısınında fazla olacağına dikkati çeken Bayraktar, şunları kaydetti:
     400 sporcunun dışında yarışlara çok sayıda yabancı misafirin gelmesi bekleniyor. Dünyanın en iyi snowboardçuları Erzurumda hem şampiyon olmak için yarışacak, hem de gelecek olan misafirlere görsel bir şov sunmuş olacaklar. Böylesine önemli bir organizasyonu izlemek isteyen tüm kayakseverleri Palandökene davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER