Sökede 3. Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası

Sökede 3. Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası sonuçlandı


AYDIN (A.A) - Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3. Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvasında şampiyonlar İzmirden çıktı.
     Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu 3. Ulusal Satranç Turnuvası 1-2 Eylülde Söke Öğretmen Evinde yapıldı. Yoğun ilginin bulunduğu turnuvaya değişik illerden yaklaşık 500 sporcu başvururken, 256 sporcu yarışma fırsatını yakaladı.
     Turnuvada 14 yaş üstünde birinci Mert Yılmazyerli, ikinci Ata Seçen, üçüncü Mert Erdoğdu, 14 yaş altında birinci Senan Utku Öntürk, ikinci Arda Coşkun, üçüncü Doğuhan İlyas oldu.
     Turnuvada ayrıca 14 Yaş üstü en iyi bayan yarışmacı ödülünü Melda İpeker, en kıdemli yarışmacı ödülünü Salim Molla alırken, 14 yaş altında ise en iyi bayan ödülünü ise Ecem Azaltun kazandı.
     Dereceye giren sporcuların ödülleri Belediye Kültür Komisyonu ve Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Akkaya, Nimet İncedal, Namık Bayrakçı ve turnuvaya destek veren işadamı Bülent Zeytinoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Ülkü Tekeli ile Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Yusuf Yazar tarafından verildi.
    
     Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Sökede 3. Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER