Sökedeki üniversite öğrencileri 98 adet proje

Sökedeki üniversite öğrencileri 98 adet proje hazırladı


AYDIN (A.A) - Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunca, ilçede yükseköğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen Girişimcilik Projesi Yarışmasına 98 başvuru yapıldığı bildirildi.
     Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5-12 Kasım Global Girişimcilik Haftası nedeniyle Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Sökede öğrenim gören üniversite öğrencileri arasında düzenlenen girişimcilik projesi yarışması için başvuruların sona erdiğini söyledi.
     Üniversite öğrencileri tarafından 98 adet proje teslim edildiğini ifade eden Toyran, Kadın Girişimciler Kurulu, hazırlanan projeleri 4 gruba ayırdılar. Değerlendirme kurulumuzu oluşturduk. Önümüzdeki hafta içinde, başvurular değerlendirilecek. Daha sonra dereceye giren proje sahiplerine ödüllerini vereceğiz. Ayrıca proje sahiplerinin tümüne katıldıkları için katılım belgesi vereceğiz diye konuştu.
     Toyran, devletin her geçen gün yatırımlardan kendini soyutladığını, bu noktada artık devreye özel girişimlerin girdiğine işaret ederek, Üniversite öğrencilerimizi iş dünyasına kazandırmak için böyle bir çalışma başlattık. Ben bu 98 proje içinde ilginç girişimcilik fikirlerinin olduğuna inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Sökedeki üniversite öğrencileri 98 adet proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER