Soma Belediyesi Eğitim Merkezi yeniden açıldı

Soma Belediyesi Eğitim Merkezi yeniden açıldı


MANİSA (A.A) - Soma Belediyesi tarafından oluşturulan eğitim merkezi, Milli Eğitim ve Halk Eğitim müdürlüklerinin işbirliği ile yeni yapılanmasıyla hizmete açıldı.
     Soma Belediyesi Eğitim Merkezinde, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerince yapılan işbirliği doğrultusunda, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik sınavlara hazırlık ve meslek eğitimi alanında kurslar düzenlenecek.
     Eğitim merkezinin yeni yapılanması doğrultusunda hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen açılış törenine, Soma Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene de katıldı.
     Kaymakam Karataş, törende yaptığı konuşmada, 2 yıldır sadece dershane olarak eğitim veren merkezin, yapılan işbirliği ile daha geniş bir yelpazede eğitimin hizmetinde olacağını ifade ederek, belediyenin eğitime verdiği desteğin, diğer belediyelere de örnek olmasını diledi.
     Belediye Başkanı Hasan Ergene, daha önce kendi kadrosu ile farklı bir konseptte hizmet veren eğitim merkezinin, Kaymakam Karataşın desteği ve kurumların işbirliği ile artık halkın geneline hizmet vereceğini dile getirerek, şunları söyledi:
     Burada halkayı biraz daha genişletmiş oluyoruz. Bugüne kadar sadece öğrencilere hizmet veriyorken bundan sonra burası atıl kalmasın düşüncesi ile gece ve gündüz 7den 70e Soma halkının hizmetine sunuyoruz. Bu bizim için sevindirici bir durum ve merkezin daha faydalı olacağına inanıyoruz. Biz Belediye olarak eğitim ve öğretimin önemini biliyoruz. Soma Belediyesinin okullara yaptığı yardımlar biliniyor.
     Kaymakam Abdülkadir Karataş, açılış töreninde Belediye Başkanı Hasan Ergeneye bir plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Soner Övümlü
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Soma Belediyesi Eğitim Merkezi yeniden açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER