Somali ve Kenyalı yerel yöneticilere sertifika

Somali ve Kenyalı yerel yöneticilere sertifika -Türk Dünyası Belediyeler Birliğince Uluslararası Yerel Yönetimler Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı programına katılan yerel yöneticiler sertifikalarını aldı


İSTANBUL (A.A) - Türk Dünyası Belediyeler Birliğince (TDBB) düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimler Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı programına katılarak eğitim alan Somali ve Kenyalı yerel yöneticilere sertifikaları verildi.
     Beykoz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Somali ve Kenyalı 21 yerel yönetici, 6 gün süreyle, şehir planlaması, insan kaynakları yönetimi, sosyal belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimlerde finansal yapı ile liderlik ve yönetim konularında eğitim aldı.
     Eğitim süresinin sonunda yabancı yerel yöneticilerine, Beykoz Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
     Törene, Somalinin İstanbul Fahri Konsolosu Sermet Çetin, TDBB Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Somali heyeti temsilcisi İman İcar, Kenyanın Garissa Belediye Başkanı İsmail Mohamed Garat, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Somali ve Kenyalı yerel yöneticilere sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER