Sorgunda güvenli eğitim ve okul güvenliği

Sorgunda güvenli eğitim ve okul güvenliği toplantısı yapıldı


YOZGAT (A.A) - Sorgunda Güvenli eğitim ve okul güvenliği toplantısı yapıldı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Emniyet Müdürü Adnan Afşar, Başkomiser Tahir Baygün ve okul müdürleri katıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Afşar, toplantının ilçede bulunan okullarda güvenli bir şekilde eğitim yapılmasını sağlamak amacıyla düzenlendiğini bildirdi.
     Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sene başında tüm okulların yöneticileriyle bir toplantı yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ifade Afşar, şunları kaydetti:
     Burada, sizlere karşılaşabileceğiniz sorunlar ve alınması gereken önlemlerle ilgili bilgiler aktarıp, sizlerinde görüşlerini alacağız. Müdürlüğümüzü ilgilendiren sorunların çözümü için hemen gerekli çalışmaları başlatacağız. Okul çevresinde gördüğünüz şüpheli araç ve şahısları ilgili hemen 155 polis imdat telefonuna ihbar etmeniz, öğrencilerimizi de bu ihbarları nasıl yapacakları konusunda bilgilendirmenizdir.
     Avşar, okul müdürlerinden kantinci, çaycı, temizlik görevlisi gibi hizmetler için alınacak şahısların mutlaka araştırılarak alınmasını istedi.
     Okul yönecilerinin istek ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgunda güvenli eğitim ve okul güvenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER