Sorgun Belediye Başkanı Şimşek:

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek: Yapılan imar tadilatı ve belediyemize bağışlanan hizmet aracı kanunlara uygundur


YOZGAT (A.A) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yapılan imar tadilatı ve belediyemize bağışlanan hizmet aracı kanunlara uygundur dedi.
     Şimşek, makamında düzenlediği basın toplantısında, son günlerde kamuoyunda ilçede galericilik yapan Salih Neşelinin kendisine hibe ettiği makam aracının gereğinden fazla konuşulduğu söyledi.
     Kendisinin belediyeye yapılacak şartsız hibeleri kabul etme yetkisi olduğunu anımsatan Şimşek, Galeri sahibi arkadaşımız Sorgunlu değil. Yıllardır burada ticaret yapıyor. Bize dilekçe ile başvuruda bulunarak, yıllardır Sorgundan ekmek yediğini, bunun için belediyeye sıfır kilometre bir araç hibe etmek istediğini söyledi. Ben de yasaların bana verdiği yetkiye dayanarak bu bağışı kabul ettim dedi.
     Agahefendi Mahallesi Sivas Caddesi Sanayi Sitesinin kuzey kısmında bulunan mülkiyeti Fazıl Neşeli ve Salih Neşeliye ait taşınmazların bulunduğu alanda yapılan imar değişikliğinin de kanunlara uygun olduğunu belirten Şimşek, Yapılan imar tadilatı ve belediyemize bağışlanan hizmet aracı kanunlara uygundur diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Belediye Başkanı Şimşek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER