Sorgun Belediyesporda teknik kadro istifa etti

Sorgun Belediyesporda teknik kadro istifa etti


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyesporda Teknik Direktör Ferda Cevizci, Yardımcı Antrenör İbrahim Sarp ve Kaleci Antrenörü Erkan Demir istifa etti.
     Cevizci, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Geredespora 5-1 yenildiklerini anımsatarak, yaşanan gelişmelerin ardından istifa etme kararı aldıklarını söyledi.
     İstifalarını kulüp yönetimine sunduklarını belirten Cevizci, Yaşanan olaylardan sonra takıma yararlı olamayacağımızı düşündüğümüz için teknik kadro ile istifa etmeye karar verdik. Görevimiz süresince bizlere destek veren Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kulüp Başkanı Soner Bölükbaşı ve diğer yöneticilerimiz ile taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İstifamın her iki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyorum. Sorgun Belediyespora bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum dedi.
     Sorgun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli de teknik ekibin istifasının ardından yeni hoca arayışına girdiklerini belirterek, en kısa zamanda takımın başına bir çalıştırıcı getireceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Belediyesporda teknik kadro istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER