Sorgun Belediyespor, Ankara Adliyespor maçına hazırlanıyor

Sorgun Belediyespor, Ankara Adliyespor maçına hazırlanıyor


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden ve geçen hafta sahasında Bolu Geredespor ile oynadığı maçı 2-0 kazanan Sorgun Belediyespor, Ankara Adliyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kulüp Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli, yaptığı açıklamada, ilk üç maçtan 9 puan çıkarmayı hedeflediklerini, bu hedefi yakalamaları durumunda 4. haftada deplasmanda oynanacak Zonguldak Kömürspor maçına daha yüksek moralle gideceklerini belirtti.
     Kulüp yönetimi olarak ilk maçın galibiyet pirimini 500er lira olarak belirlediklerini anımsatan Künbetli, şunları söyledi:
     Maç sonrası oyuncularımız pirimi ikiye katlamamızı istediler. Bizler de kendilerine üç maçta dokuz puanı hedef olarak belirlemelerini, bunu başarmaları durumunda pirim konusunu düşüneceğimizi söyledik. Oyuncularımız da bize söz verdi. Şimdi ikinci maçımızda cumartesi günü Ankarada Adliyespor ile karşılaşacağız. Adliyespor da ilk maçını kazandı ve üç puanı bulunuyor. Oldukça çekişmeli geçecek bu maçı da galibiyetle bitirip üç puan alırsak, ondan sonraki hafta evimizde İskilip Belediyespor ile oynayacağız. Bu üç maçtan 9 puan çıkarmamız mümkün. Her şey futbolcularımızın elinde. Çalışmalarını o yönde sürdürüyorlar ve form durumları da gittikçe yükseliyor. Onlara güveniyorum.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Belediyespor, Ankara Adliyespor maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER