Sorgun Belediyespor, yeni sezon

Sorgun Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehirde sürdürecek


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, ikinci etap kamp çalışması için Nevşehire gidecek.
     Sorgun Belediyespor Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli, yaptığı açıklamada, birinci etap hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, takımın 11 Eylül Salı günü ikinci etap kamp çalışması için Nevşehire gideceğini bildirdi.
     Takımın Avanos ilçesinde 10 gün kamp yapacağını anlatan Künbetli, Kamp süresince 3 ya da 4 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Burada oynayacağımız maçlarda takımımızın durumunu daha iyi görme fırsatı yakalayacağız. Sorguna dönüşümüzde de güçlü bir takımla sezonun açılış maçını oynamak istiyoruz dedi.
     Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci de, takımın performansının her geçen gün arttığını belirterek, Dün oynadığımız Gençlerbirliği maçı, oyuncularımızın durumunu maç içerisinde görmemiz açısından önemliydi. Maçı 6-1 kazanmamıza rağmen bir çok eksiğimizin olduğunu gördüm. Bazı oyuncularımın performansı beni memnun ederken, bazılarının daha çok çalışması gerektiğini anladım. Nevşehir kampında bu konulara yoğunlaşacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Belediyespor, yeni sezon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER